Aldersgrense

Det er i utgangspunktet en aldersgrense på 14 år for deltakere som er her uten foresatt. Vi forventer at deltakere oppfører seg som 14-åringer. Det vil si at de må kunne være selvstendige og klare seg selv. Deltakerne må være i stand til å passe på seg selv og sitt utstyr, få i seg nok mat og drikke, og tid til søvn.

Siden partyet er såpass sent på året som i oktober, anser vi alle født i 2004 som 14 år.

Deltakere under 14 må ha følge av en voksen eller en vi har godkjent, som et eldre søsken. Foresatte kan også gå sammen om å sende en voksen som har ansvar for flere som kjenner hverandre. Dette trenger ikke være samme person under hele partyet. Skal den foresatte benytte seg av bordplass og lignende må vedkommende ha billett. Ta kontakt med oss, så kan vi komme frem til en løsning som passer det aktuelle barnet.

Særlig de yngre deltakerne bør dra hjem for å sikre seg god nok søvn, men dette er noe alle deltakerne kan ha godt av.

Arrangørene har hovedansvar for å sørge for at arrangementet gjennomføres som det skal, og kan ikke passe på hver enkelt deltaker. Vi tillater at foresatte er innom for å sjekke at alt står bra til utenom besøkstida.

Det kan være stort aldersspenn på arrangemenet og eldre deltakere kan holde på med spill eller media som har høyere aldersgrense.

Legg igjen en kommentar